Vlog #114 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #114

Vlog #114: we zijn aan het afronden. Nog een weekje vlammen met elkaar en dan gaan we in de zomerstand. Reces heet dat. Maar tot die tijd eerst zorgen dat we belangrijke keuzes maken voor de gemeente Apeldoorn!

Deze week moeten we als fractie de laatste hand leggen aan de beoordeling van alle moties en amendementen op de voorstellen voor het bezuinigen. En nadenken wat voor richting we zelf aan die discussies wille geven.

Alles om een financieel degelijk beleid, zoals het CDA Apeldoorn altijd doet, mogelijk te maken. Ook na 2026.

Deze week gaat het dus over

Wat willen we met 95 voorstellen tot bezuinigen. Hoe komen we daar met 13 fracties uit. Gelukkig kwam er een belangrijke wending in het financiële debat.

Ik had weer een koffiegesprek met de corporatie uit de Parken. Prachtig om te zien hoe betrokken deze inwoners zijn.

En er staan meer afspraken op het programma. Neem gerust contact op als je ook in gesprek wilt met mij of met de fractie.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 114.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.