2022 Lastig?

NIEUWJAARSWENS

Een inleiding op 2022 door lijsttrekker Jan-Dirk van der Borg

Met vanzelfsprekend de allerbeste wensen voor u en uw dierbaren om uw heen neemt onze nummer #1: Jan-Dirk van der Borg alvast een voorschot op het komende verkiezingsjaar in Apeldoorn. Om ook het best lastige 2021 achter ons te laten.

Vanuit winkelcentrum de Eglantier spreekt hij over de opgaven die we in Apeldoorn als gemeenteraad zullen moeten uitwerken. Maar vooral ook over ‘ontmoetingen’. Meer ontmoetingen zijn nodig voor ons allemaal.

Het CDA wil na de verkiezingen zich focussen op wonen, een dienstbare gemeentelijke overheid, meer sociale verbanden met elkaar.

In stad en dorp, met buurten en verenigingen. Helpt u daarbij mee?

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.