NIEUWS

header_cda_blogs
“Heb je tips? Neem contact met me op. Valt je iets op? Is er iets mis? Laat het me weten…”

“Als je met me door wilt praten over hier genoemde zaken, ben ik vanzelfsprekend bereid met je in gesprek te gaan…”
Nieuws

Lees het laatste nieuws hier. Klik of swipe door mijn blogs. Ik schrijf meerdere keren per week over wat er gebeurt in de gemeente Apeldoorn en meer specifiek bij het CDA Apeldoorn. Mocht je tips hebben, of graag met mij in gesprek gaan, neem dan gerust contact met me op.

Ook kom ik graag in contact met bedrijven of instellingen en bezoek graag je locatie. En ik hoor dan in ons gesprek over datgene wat voor jou als ondernemer, voor de instelling of gewoon voor jou als inwoner van belang is.

Begrijp je iets niet? Heb je vragen over wat ik heb geschreven, of zijn er feiten onjuist? Dan hoor ik graag van je om een betere versie neer te zetten. Zo maken we samen interessant nieuws.

Als je het niet eens bent met wat ik schrijf, stuur dan ook gerust een berichtje. Ik heb de waarheid niet in pacht en zal zeker fouten maken. Wijs me daar op. Dan verbeter ik het indien nodig.

Bedankt dat je met interesse hebt meegelezen. Volg me op instagram of like mijn facebook pagina. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor de nieuwsbrief bij ‘Hou me op de hoogte’. Na de start van de PMA’s (politieke markt Apeldoorn) zal ik deze gaan verspreiden.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Ik hou je graag op de hoogte over alles wat ik of mijn collega’s van het CDA in Apeldoorn doen voor een gemeente die we door willen geven! Op die manier houden wij je up-to-date met het laatste nieuws en aankondigingen van het CDA en de lokale uitdagingen.

Aanhef(vereist)

CONTACT FRACTIE

Website fractie

CDA Apeldoorn

Email & Telefoon fractie

Emailadres: [email protected]

Telefoon: (055) 580 11 13

Post- & bezoekadres fractie

Het kantoor van de CDA-fractie bevindt zich in het Raadhuis, ingang Marktpleinzijde. 

Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn

Copyright 2022, Alle rechten voorbehouden. Afbeeldingen blijven altijd eigendom van de rechthebbenden en mogen niet worden gekopieerd.