75 dagen

100 DAGEN TOT VERKIEZINGEN

Nog slechts 75 dagen tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022

Als ik dit schrijf zijn er nog slechts 75 dagen te gaan tot aan de verkiezingen op 16 maart 2022 zijn de leden van het CDA in Apeldoorn al geruime tijd bezig om een campagne op te zetten die moet leiden tot een succesvolle voortzetting van het CDA binnen de gemeentelijke coalitie.

Het campagneteam onder leiding van Arie Koster (foto) is ingedeeld in verschillende teams die zich richten op de voor het CDA van belang zijnde doelgroepen.

Alle teams bestaan uit vrijwilligers die zijn geworven uit CDA’ers uit Apeldoorn.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.