Verkiezingsprogramma

GOED VOOR ELKAAR

Vastgesteld verkiezingsprogramma voor de GR2022

Met slechts enkele amendementen heeft de ALV van het CDA in Apeldoorn het door de programmacommissie geschreven verkiezingsprogramma goedgekeurd. Dat betekent dat de kandidaat raadsleden voor de verkiezingen met deze boodschap op pad kunnen.

Het centrale thema van het programma is “Goed voor elkaar”. Een thema met een dubbele betekenis. Niet alleen heeft de gemeente door het gevoerde beleid – dat mede door het CDA tot stand kwam – de zaken goed voor elkaar. Ook in het programma wordt duidelijk dat een belangrijke boodschap van het CDA is om goed voor elkaar te zijn. Zeker in deze tijden waarin corona nog altijd in al haar hevigheid onder ons is.

“Dat heeft de situatie binnen de hele samenleving er niet makkelijker op gemaakt” meldt het CDA. We streven naar een gemeente waarin iedereen kan meedoen, zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en waarin we zuinig zijn op elkaar en de gemeente waarin we wonen.

Download het gehele programma hier (klik op de afbeelding)

Het verkiezingsprogramma van het CDA voor de gemeente Apeldoorn kent het thema “Goed voor elkaar”

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.