Mijn eerste vlog…

Mijn eerste vlog

Ik had het jullie beloofd. Nu de vergaderingen binnen de gemeente Apeldoorn weer van start gaan. Een eerste vlog. Eens kijken of dat werkt. Ik praat je bij binnen 2 minuten over de zaken die op de agenda staan. Of dingen die ik heb gedaan in de afgelopen week.

Voor alles een eerste…
Pro LED Ringlamp van 26cm met Statief , 3 Telefoonklemmen en een  binnenring... | bol.com

Een vlog maken is natuurlijk een vak. Ik ben nog lang geen influencer, maar alle begin is moeilijk. Op basis van jullie reacties, luister ik graag naar verbeterpunten. En als je vragen hebt over de inhoud. Neem dan gerust contact met mij op via hansvangerrevink.nl

Maar het meest belangrijk is

Dat ik de politiek iets dichter bij kan brengen. Dat jullie weten wat er speelt. Dat jullie zien wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Vanzelfsprekend zal ik ook wel eens dieper op een onderwerp in gaan. Laten zien waarom onze fractie van het CDA Apeldoorn bijvoorbeeld een bepaald standpunt heeft. Waar deze mening vandaan komt.

Dus in minder dan 2 minuten: de politieke week in Apeldoorn.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.