Gemeentepolitiek in minder dan 2 minuten – Vlog #5

Gemeentepolitiek in minder dan 2 minuten – Vlog #5

Het was een bijzondere week. Het vertrek van onze fractievoorzitter die een prachtige baan kreeg aangeboden als wethouder in Papendrecht. Middenin mijn paar dagen vrij moest ik er natuurlijk wel een blogje aan wijden.

Maar nu natuurlijk een volgende vlog!. Elke week een vlog van minder dan 2 minuten over de afgelopen en komende week. Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Een enorme overgang na een paar dagen vrij. Een PMA met meer dan 1500 pagina’s op de agenda. Over financiën en begrotingen. Het geld van de gemeente. Heel belangrijk.

Over Hoenderloo. Wat heeft de dorpsraad nu gevonden van de visie over de ontwikkeling van het bouwterrein?

En over veiligheid. Een veiligheidsplan voor Apeldoorn en de begroting en samenwerking in de veiligheidsregio. Allemaal grote en belangrijke onderwerpen die veel tijd gaan kosten. En mocht je anders denken na het kijken… Ik word blij van jongeren! Alleen niet van die paar die overlast veroorzaken… : )

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe.

Dus in minder dan 2 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 5

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.