Gemeentepolitiek in ongeveer 3 minuten – Vlog #8 –

Gemeentepolitiek in ongeveer 3 minuten – Vlog #8

Het lukt me niet meer. Al mijn werk in twee minuten met jullie te delen. Ik ga kijken of ik een andere tactiek kan bedenken. Minder doen, of minder vertellen. Suggesties zijn welkom hoor!

Vlog #8! Weer zo’n mooie week afgerond en een week met veel afspraken voor de boeg. Kijk en luister. Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

De voorbereiding en uitvoering van de Politieke Markt. Naast mijn onderwerp over Joods Vastgoed in Apeldoorn staat er veel meer op de agenda waar mijn fractiecollega Martin Fransen zich over gaat buigen. Goed dat het werk kan worden verdeeld. Het onderzoek van de Universiteit Nijmegen toont aan dat het dossier over vastgoed na de oorlog te lang heeft geduurd en legt veel gevoelens bloot. Onvoorstelbaar.

Deze week leg ik ook weer veel bezoeken af. Wil je weten welke? Kijk en luister!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 8

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.