Vlog #9: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in ongeveer 3 minuten – Vlog #9

Vlog #9! Ik werk toe naar een climax. En richting het politieke zomer-reces oftewel vakantie. Dan heb ik weer even één baan : ). De laatste week gaat morgen beginnen. En de afgelopen week was intens en inspirerend. Kijk en luister. Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Een mooi succes op de politieke markt. Ons voorstel rondom gedenkstenen werd unaniem omarmd. Als je wilt weten waar dat precies om ging? Kijk gerust in 3 minuten.

Deze week legde ik ook weer veel bezoeken af. Wil je weten welke? Kijk en luister!

In mijn vlog: Dag van de Christendemocratie
Samen met Wopke Hoekstra op de ‘Dag van de Christendemocratie’

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 9.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.