Vlog #10: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #10

Vlog #10! Een mini-jubileum. Toch? Officieel is de vakantie begonnen. De fractie vergadert even niet en de politieke markt en de raad starten pas weer in september. Maar ik zit niet stil. Ook in de komende weken maak ik afspraken om kennis te maken en te leren. En vlog daarover. Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Een spannende raad. In mijn ‘raadsverslag’ schreef ik er al over. Maar ik niet alleen. Ook de Stentor had verschillende artikelen gewijd aan de besluiten in de raad. Lees over de brug en over wat we als CDA Apeldoorn bereikten voor de stichting gedenkstenen-Apeldoorn. Zelf het verzoek van het CDA Apeldoorn om de ‘maai-belofte’ voor de begraafplaats gestand te doen werd gehonoreerd.

In de komende weken mag ik dus de maandag- en donderdagavond anders invullen. Luister mee hoe ik dat doe. En wil je mij een keer op bezoek? Bij je project, instelling of werk? Neem contact met me op.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 10.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.