Vlog #11: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #11

Vlog #11! Midden in de eerste vakantieweek – niet van mijn werk, wel van de politiek – had ik toch weer 3 bezoeken die belangrijk waren. En een vergadering. Een vlog waard.

Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Mijn ‘meeloopmiddag’ met de jongerenwerker in de wijk Osseveld-Woudhuis. Leerzaam en interessant. Veel contact met bewoners in de wijk. Ik was bij de uitvaart van een ‘vreemde-die-niet-vreemd-meer-voelde’ en die ik in mijn blog beschreef.

En naast de evaluatiecommissie van het bestuur van het CDA Apeldoorn sprak ik met architecten op donderdag. Een deel van de vrijdag was voor het gesprek in de synagoge van Apeldoorn.

En wil je mij een keer op bezoek? Bij je project, instelling of werk? Neem contact met me op.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 11.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.