Vlog #12: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #12

Vlog #12! De rust daal in – steeds meer mensen vertrokken, de mail droogt op. En toch had ik een prachtige avond afgelopen dinsdag die ik graag met je wil delen. En al het andere wat ik deze week deed…

Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

De fietstocht die ik deed als #klimaatburgemeester, maar ook als vertegenwoordiger van het CDA Apeldoorn.

Ik leerde daar nogal wat. Van boeren, buurtbewoners en belangenverenigingen. En van extensivering, al versprak ik me in deze video nogal over dat begrip…

En wil je mij een keer op bezoek? Bij je project, instelling of werk? Neem contact met me op.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 12.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.