Vlog #13: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #13

Vlog #13! Ongeluk? Dacht het niet…

Het was weer een mooie week. Naast het gesprek dat ik had met een woningbouwcorporatie las ik me ook in in de materie zodat ik goed begrijp waar het over gaat. En ik maak afspraken voor de maand augustus.

Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Het gesprek dat ik had met Ons Huis Apeldoorn. Over de samenwerking tussen de corporaties onderling én met de gemeente Apeldoorn. Er liggen veel zaken die aandacht moeten krijgen. Waar ga je mee beginnen? ‘Veerkracht’!

Het bureau CIRCUSVIS heeft daar nogal wat onderzoek naar gedaan. Over Nederland én Apeldoorn. Interessante kost.

En de agenda voor volgende week vult zich alweer. Ik praat bij met de fractievoorzitter en heb 2 andere interessante afspraken. Kijk in 3 minuten!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: de politieke week in Apeldoorn. Deel 13.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.