Vlog #14: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #14

De weken vliegen om, vakanties duren voort. Maar er komen al weer mensen terug. Dat maakt dat ik weer meer afspraken kan maken en jullie kan laten weten hoe hoe dat was in de 14e vlog.

Politiek was het een roerige week in de aanloop naar de gesprekken over stikstof. We hebben het allemaal kunnen horen en zien. Maar kijk vooral mijn vlog.

Zo blijf je bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Het gesprek dat ik had met onze fractievoorzitter. En met de Goede Woning. De tweede op rij in de categorie woningbouwcorporaties. Komen de meningen tussen Ons Huis en de Goede Woning overeen? Partnerschap en versnellen is de kern.

En mijn ‘undercover’ actie bij het team PTH. Maar daar moet je echt even het blog over lezen. Meer dan bijna 100 anderen gingen je voor.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van de socials? Facebook of volg me op instagram

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 14.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.