Vlog #15: Gemeentepolitiek in 3 minuten –

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #15

In een week waarin ik een keer geen blog schreef, was er ineens politieke actualiteit. Met een politieke markt die – in overleg met alle fractievoorzitters – werd ingelast.

Bekijk de stukken van de vergadering of de vergadering zelf op de website van de gemeente Apeldoorn. Of sneller…kijk dit vlog!

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Bijpraten na vakanties, het verslag van de ingelaste vergadering over opvang en de balans die het CDA Apeldoorn daarin zoekt. Maar ook over het nieuwe CDA Apeldoorn in het komende politieke jaar.

We hebben onze vrijdag gebruikt om af te stemmen en afspraken te maken, rondom thema’s en strategie. Leren van anderen.

En je ziet wat ik de komende week ga doen. En die is wéér leuk.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van de socials? Facebook of volg me op instagram

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 14.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.