Vlog #16: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #16

Wat een politieke week. Niet in de gemeente, maar landelijk. Ook in Den Haag en andere gemeenten beweegt alles. Of het nu Johan Remkes is in de gesprekken of boze mensen in het oosten van het land. We hebben het moeilijk met elkaar. Laten we elkaar blijven opzoeken en het gesprek voeren. Zonder beweging blijft Nederland boos. Alsof vakanties ons allemaal geen goed hebben gedaan.

Onze partijtop heeft inmiddels het gesprek maar in beweging gezet. Met een herstart. Een nieuw begin. Met nieuwe afspraken. Fingers crossed op een goede afloop.

Maar nu eerst de blog over de afspraken die ik had en die ik heb!

Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het over

Hoe goed onze gemeente het eigenlijk doet in de regio. Het CDA Apeldoorn gaf er aandacht aan.

Maar ook was ik in Beemte Broekland. Dit buitengebied van Apeldoorn is in alle opzichten belangrijk. Waardevolle agrarische gronden en ruimte voor zonneparken?

Ik was op bezoek bij een sociaal ondernemer. Leerde medewerkers kennen en hun werk te zien. Mensen die ook elke dag leren. Net als ik.

En ik was bij de boswachter, maar dat las je al in deze blog.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van de socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom.

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 16.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.