Vlog #21: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #21

Wat een volle week. En leerzaam! Zo vol dat ik het uitermate succesvolle werkbezoek aan Remeha in Apeldoorn niet eens in mijn vlog heb genoemd. Gelukkig heb ik daar een heel-veel-gelezen blog over geschreven. Je kunt dat hier ook zelf lezen.

Vorige week ook niet eens een PMA. Wat dan wel? Kijk mijn vlog en je weet het. Deze week wel. Ik vertel je welke spannende dingen daarin worden besproken. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De stikstofavond in Uddel. Waarin Wim de Vries doceerde.

Niet over het werkbezoek aan onze Apeldoornse multinational en leider in de energietransitie. Wel over de tweede ronde Beemte Broekland, het WK Volleybal en de ontmoetingen met al mijn nieuwe contacten in de politiek.

En volgende week? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog!

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 21.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.