Vlog #22: Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten (PLUS) – Vlog #22

Deze week viel alles samen. Mooie bijeenkomsten, leerzame gesprekken in volle zalen en een intensieve Politieke Markt Apeldoorn. Dat betekende wel dat alle avonden opnieuw weer waren volgepland. Dat is leuk, maar ook intensief.

Ik schreef al een blog over de avond die het CDA Apeldoorn (dank Marjan Veldhuis-Lebbink en Heimen Top) organiseerde in het Achterhuus in Klarenbeek. Lees dit blog als je daar de details over wilt weten.

Bijzondere ontmoetingen en indrukwekkende mensen gesproken. Wil je weten wie? Kijk mijn vlog en je weet het. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De ‘Hoe overleef ik de stikstof-crisis’ bijeenkomst in Klarenbeek. Maar ook over de diaconale markt (kijk om te weten wat dat is) waar ik het verhaal achter Schenkers in Apeldoorn ontdekte.

De voorbereiding voor de politieke markt op donderdag was intensief. Met gesprekken met de provincie en veel lezen over regelgeving rondom stikstof-saldering.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in de korte vlog! 3 minuten PLUS dit keer. Het is niet anders.

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten, met een plus: mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 22.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.