Vlog #31 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #31

Vlog 31: Wat een leuke week hebben we in politiek Apeldoorn met elkaar beleefd. Niet alleen een PMA (politieke markt apeldoorn), maar ook een raadsvergadering en een afscheidsreceptie van één van de 7 wethouders. Wie gaat Wim Willems nou vervangen?

We keken terug op een bewogen PMA over een keuze voor een zwembad. Zonder echt resultaat overigens. Jammer dat we het daar opnieuw over moeten hebben.

Maar kijk vooral dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De zes bezoekers die we zouden ontvangen op maandag. Het werden er vijf, maar zeker interessant. Kijk en luister waarover.

Ik kwam bekenden tegen op de info-avond over Veldhuis, het ontwikkelproject binnen BSK (Binnenstad, Kanaalzone en Spoorzone). Zij waren juist voor die ontwikkeling. Terwijl anderen er best wat moeite mee hebben. Het is een afweging van belangen.

En donderdag zat ik samen met ons raadslid Martin Fransen in een PMA. Dat gebeurt niet vaak en voelde ook wat onwennig. Ik schreef een blog over het onderwerp.

En wat ik volgende week doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog! Beste verrassend ook .

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 30

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.