Vlog #32 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #32

Vlog 32: Wat heb ik een fijne week gehad. Zoals je hebt kunnen horen in het vorige vlog mocht ik een weekje weg. Waar ik ben geweest? Dat hoor je natuurlijk in deze vlog.

Ondanks dat ik er niet was, gaat politiek natuurlijk ook zonder mij door in Apeldoorn. Gelukkig maar en vanzelfspreken. We hebben een fractie met 5 en zelfs nog een steunfractie. Dus genoeg mensen aan de slag.

Maar kijk vooral dit vlog. Zo blijf je ook deze week weer bij met wat ik doe, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Hoe belangrijk rust is, wat er dan toch ook nog door het CDA Apeldoorn is gedaan met betrekking tot onderwijs en gelijke kansen. En ontmoeten in Loenen.

En ik ben me aan het voorbereiden op een belangrijk stuk in mijn portefeuille. Iets met energie. Wil je weten wat dat is? Kijk dit korte vlog en je weet het. Je kunt het ook vast hier lezen op de site van de Gemeente Apeldoorn.

En wat ik volgende week nog meer doe? Dat kun je allemaal horen en zien in deze korte vlog!

En nu je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in minder dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 32.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.