Vlog #48 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #48

Vlog 48: Schreef ik hier vorige week dat drukte werd verwacht… Die verwachting kwam uit. Ik mocht – zoals ik al in mijn blog schreef – de woordvoering doen over het nieuwe zwembad. Voor het eerst nam ik die over van collega Martin Fransen. En omdat dat dossier eigenlijk al vanaf 2018 loopt moest ik me behoorlijk inlezen.

Ik spitte dus in onderzoeken van het Mulier instituut, Synarchis, oude voorstellen en nieuwe voorstellen. Keek in plaats van Netflix naar oude PMA-video’s. Het koste me behoorlijk wat tijd. Maar het gaat ook echt ergens over. Dat hoorde ik namelijk persoonlijk van zwemvereniging Aquapoldro, Onderwatersportvereniging Sub70 en Accres. Maar ook de Triathlonbond en het NOC/NSF stuurde ik vragen.

Kijk dus in ongeveer 3 minuten naar de politieke week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Bezoek in de fractie! Wie kwamen er langs? Kijk mee en je weet het.

Maar liefst 7 onderwerpen op de agenda’s van de politieke markt op donderdag voor te bereiden. Welke? Je vindt de hele agenda hier.

Onze Peter Buijserd werd als voorzitter benoemd. Wil je weten bij welk bestuur? Kijk even naar dit vlog, dan weet je het.

En als je na dit vlog nog meer wilt? Of benieuwd naar mijn bijdrage in de politieke markt? Start daarvoor deze video op de website van de gemeente Apeldoorn (druk op de play-knop en je begint precies goed).

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 48.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.