Vlog #49 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #49

Vlog 49: Net als je denkt dat je alles hebt gehad kan het nog gekker. Knotsgek. In mijn blog schreef ik al over de les in ‘lelijke politiek’, dus ik ga in mijn vlog daar niet te veel woorden aan vuil maken.

Maar ik hoop dat na donderdag de komende week weer wat constructiever wordt. Dat mensen elkaar weer vinden en dat we als 13 partijen in de raad, de coalitie, de oppositie en het college van B&W een eenheid blijven.

Kijk dus in ongeveer 3 minuten naar de politieke week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Ik had een gesprek met de KAP. Een prachtige organisatie waar ik graag wat voor doe.

Ik was in STOOM voor het bedanken van de deelnemers van de jongerenraad. Ze kregen daar een prachtig compliment van de wethouder. En een klein cadeautje.

In de raad was het bijzonder om te zien hoe we kwamen tot de keuze voor het nieuwe zwembad.

En de komende week na Pasen? Die zit ook weer tjokvol. Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 49.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.