Vlog #50 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #50

Vlog 50: Het was een prachtige week na een extra vrije dag met het Paasweekend. Hebben jullie er ook zo van genoten.

Direct daarna hebben we ook het politieke werk weer opgepakt als CDA Apeldoorn fractie. En het ging de hele week door. Ook als ik een keer op donderdag niet aanwezig ben. Ik ‘vierde’ de verjaardag van mijn vader, die er niet meer is. Samen met mijn moeder, zussen en broer. Ook heel belangrijk.

Maar de politiek stond niet stil en ik deed natuurlijk mee. Kijk dus in ongeveer 3 minuten naar de politieke week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Ik leerde van gedeputeerde Jan Markink van de provincie Gelderland over het rapport “Elke regio telt“. Iets wat prachtig aansluit op de ideeën van het wetenschappelijk instituut van het CDA. Ik schreef er al eens over: “Voor Heel Nederland”.

Ik was met de hele raad, fractievertegenwoordigers en -assistenten in Orpheus. Ik leerde daar van alles. Als je wilt weten waarover, kijk dan deze korte blog.

En ik was op bezoek bij de winkel van BVNL Raadslid Vivian Oosterhoff. Waarom? Luister maar eens…

Morgen is het 17 april. Heb je mijn blog al gelezen? Met de fractie zijn we natuurlijk samen aanwezig. Kom je ook naar het Oranjepark?

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 50.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.