Vlog #51 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #51

Vlog 51: Zo vlak voor het mei-reces in de politiek hebben we een beste drukke week achter de rug. De volgende is wat rustiger, maar toch politiek.

Excuses voor de fout in de vorige vlog! Soms loopt een opname mis en op onbegrijpelijke wijze stonden 2 versies naast elkaar en duurde de vlog zelfs 5 minuten! Een blooper dus. Sorry voor dit foutje. Het is gecorrigeerd.

Omdat het bijna vakantie is, nam ik iets meer tijd deze week. En dan heb ik het niet eens gehad over onze sessie met de fractie op vrijdag. Daar bedachten we samen waar we ons het komende jaar weer op gaan focussen. Mooi om als fractie zulke goede afspraken te maken en als team aan de slag te gaan.

Ik heb wel genoeg andere dingen om te vertellen.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De fractie waarin we stukken voorbereiden. Een nieuw middel om bij onze besluitvorming te betrekken en ik mocht weer in een PMA de standpunten van het CDA Apeldoorn verdedigen.

Deze week ging dat over het grondbedrijf en het meer-jaren perspectief daarop. In Apeldoorn heeft dat historie. Lees het ‘blauwe boekje’ maar eens. Wereldberoemd in heel Nederland. In mijn vlog zie je wat wij belangrijk vinden.

En vrijdag ontmoette ik Anne Kuik en Evert-Jan Slootweg, uit de tweede kamer. Wil je weten waarom? Kijk dit korte vlog.

Volgende week is het aantal afspraken minder, maar hebben we de ALV van het CDA Apeldoorn. Kom je ook? Je bent welkom op dinsdag 25 april vanaf 19.30 uur in het Bolwerk aan de Ravelijn in Apeldoorn.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 51.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.