Vlog #52 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #52

Vlog 52: VLOGVERJAARDAG! Midden in de mei-vakantie valt mijn vlog-verjaardag. 1 jaar vloggen compleet. 52 afleveringen op rij. Zonder ook maar één zondag gemist te hebben.

En ik vind het nog steeds leuk ook! Genietend van de reacties, de views en het delen van politieke verhalen in Apeldoorn en de dorpen daar om heen.

En ondanks dat het vakantie was gebeurden er wel wat zaken hoor. Zo hadden we de ALV afgelopen dinsdag waar een behoorlijk aantal leden luisterden naar het bestuurd, de fractie én zelf aan de slag gingen met het verhaal voor het CDA Apeldoorn. Bedankt.

En ik heb natuurlijk nog meer te vertellen over de afgelopen en komende week.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het meestgelezen blog op mijn website. Een top drie. En ook een besluit dat nog een staartje kreeg in de raadsvergadering over het zwembad.

En volgende week herdenken we hen die ons bevrijdden en vieren we vrijheid. Waar vier jij dat mooie feest?

En maandag koken we voor dak- en thuislozen. Een mooie vrijwilligersklus. Zo doen we continu wat. Ook in de meivakantie. Kijk mee naar deze verjaardags-vlog!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 52.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.