Vlog #55 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #55

Vlog 55: wat heb ik genoten van de ruimte in deze week. De vrije dag van Hemelvaart. Gevolgd door een relatief rustige werkdag in mijn eerste baan op de vrijdag maakte dat het opnieuw volde als vakantie. Maar dat was een beetje een misrekening!

Want het was stilte voor de storm. In de politiek moeten vaak voor de zomer nog vele zaken worden besloten door de raad. En daarom wordt de agenda in de komende weken steeds voller. Naast alle zaken die ook nog mogen worden gedaan als er geen vergaderingen zijn.

Dus kijk maar even mee wat de onderwerpen waren en worden.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Veiligheid. In alle opzichten. En nodig ook. Want er gebeurt nogal het een en ander in en rondom Apeldoorn. Als CDA Apeldoorn is veiligheid een van de thema’s waarvoor we ons hard maken. Een veilige stad, waarin je je veilig kunt voelen.

Maar ook stikstof staat op onze agenda. Collega Martin praat over de aankoop van een boerderij. Om woningbouw mogelijk te maken. Wat vinden jullie daarvan?

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 55.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.