Vlog #54 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #54

Vlog 54: We zijn weer begonnen! En hoe. Het was een best turbulente week. Maar ik ben er blij om. Op een of andere manier voelt een week zonder politieke beslommeringen ineens ‘leeg’. En ik hoorde dat van meerdere collega’s in de politiek. Als je eenmaal gewend bent aan het ritme is het vreemd om stil te staan. Maar gelukkig is er altijd wel iets politiek!

Deze week hebben we aandacht gehad voor het CDA Zutphen. We waren zelfs maandag bij een vergadering van de Zutphense Raad. Wat we daar deden? Het heeft met het Gelre Ziekenhuis te maken.

En er was een Raadsvergadering waarin besluiten werden genomen. Met aandacht voor het ‘eerste’ afscheid van gemeentesecretaris Theo Berben, De laatste raadsvergadering met zijn aanwezigheid.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het schrijven van een amendement door Alinda Fredriks. Maar ook het bezoek aan Zutphen op maandag. Wat gebeurde er daar?

Duurzaamheid. Met welke zaken gaan we de gemeente inspireren? Kijk even mee.

De raadsvergadering was een prachtige CDA Apeldoorn avond. Martin Fransen in mooie debatten en Alinda schitterde in de behandeling van een amendement van het CDA Apeldoorn. Als je wilt weten of we het haalden? Kijk dan even mee…

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in iets meer dan 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 54.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.