Vlog #56 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #56

Vlog 56: Volle kracht vooruit. Met de fractie, met de gemeenschap en met de verenigingen van Apeldoorn. Het was een drukke week.

Maar natuurlijk neem ik je mee in mijn politieke vlog met de verslagen en beschrijvingen van de zaken die op de agenda stonden en staan. Als je meer informatie nodig hebt, neem gerust contact op.

Dus kijk maar even mee wat de onderwerpen waren en worden.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Herdenken. Daar schreef ik van de week een blog over. Als je die nog niet gelezen hebt, doe dat alsjeblieft. Het toont eens te meer aan wat er nog allemaal moet gebeuren om ook in de toekomst te blijven stilstaan bij elkaar én bij nooit meer oorlog.

Maar het ging ook over veiligheid in Apeldoorn. We willen op enkele veiligheidsthema’s meer nadrukkelijk sturen de komende jaren. Sociale kwaliteit is er een van. Die ondersteun ik van harte. Zie ook de CDA Apeldoorn website voor het verslag van de Politieke Markt.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 56.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.