Vlog #57 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #57

Vlog 57: Nog nagenietend van het Pinksterweekend en de daarop volgende vrije dagen beginnen we weer aan een nieuwe week in de Apeldoornse politiek.

In de vrije dagen kleurde ik wat bij en nam wat afstand. Om voorbereid te zijn op de komende vergaderingen waarin – voor mij – met name financiele zaken op de agenda staan.

Dus kijk maar even mee wat de onderwerpen waren en worden.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het voorbereiden op een drukke en volle politieke markt (PMA) aanstaande donderdag. Daarin staan tal van onderwerpen waarop we als fractie het woord moeten voeren. De volledige agenda kun je hier bekijken.

Ik mag daarin het woord voeren over de samenwerking in de Stedendriehoek en de financiele stukken van 2022. Verder bereiden we ons voor op de voorjaarsnota van de gemeente. Een soort vooruitblik op de komende begroting.

En naast deze bijeenkomsten en de voorbereiding voor de rest ben ik nog wat avonden op pad. Kijk mijn korte vlog om alles te horen en te zien.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 57.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.