Vlog #63 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #63

Vlog 63: Jullie vakanties! Nee, zonder gekheid. Steeds meer foto’s zie ik terug op de socials van iedereen. Blijf maar lekker genieten. En vanaf je ligbedje heb je vast 3 minuutjes om mijn vlog te bekijken.

Want ondanks dat ook een deel van het college van de gemeente Apeldoorn het land heeft verlaten en geniet van de zon, gaat de politiek door. Mooie tijd om gesprekken te voeren met mensen waar je normaal niet aan toe komt. En ook ruim de tijd kunnen nemen. .

En het was de week waarin een recordaantal politici opstapten. Ik schreef daar deze week een veelgelezen blog over. Als je net nog niet gelezen hebt ga dan naar deze pagina.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Jullie talloze vragen die ik kreeg over mijn ambities bij het landelijke CDA. Kijk mijn vlog en je hoort mijn reactie. Lijsttrekker wordt het niet, dat kan ik je wel vertellen ; ).

Maar ook mijn spontane bezoek aan het AZC aan de Deventerstraat. Elke dinsdag is daar een inloopavond. Wil je weten wat ik deed? Kijk dit vlog.

En ik sprak een ondernemer in het buitengebied. Met een interessant verhaal dat ik volgende week naar het stadhuis ga brengen.

Hoe dat in elkaar zit? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 63.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.