Vlog #64 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #64

Vlog 64: Groot Nieuws! Ja zelfs in de vakantie. Ik sprak niet alleen best veel mensen afgelopen week in politiek Apeldoorn. Ik sprak ze ook daarbuiten. En ik nam een besluit. Met best wat voorbereiding, overleg en impact. Groot nieuws dus. Kijk mijn korte vlog om te weten wat.

In de komende week heb ik nog ruimte om met je in gesprek te gaan. Als je zin, tijd en een mooi onderwerp hebt? Neem dan gerust contact met me op. Ik reageer altijd.

Afgelopen week mocht ik ook kennis nemen van het verhaal van de locatiemanager van de opvang van Oekraïners in Apeldoorn. Heb je mijn verhaal daarover al gelezen? Het gaf mij een ander perspectief. Maar kijk vooral naar mijn ‘groot nieuws’ voornemen.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Uitsluitsel over de vraag die ik vorige week al even heb gemeld. Ik ben er uit. Kijk mijn vlog om te weten wat ik ga doen.

En ik sprak met de gemeenteambtenaar die nu verantwoordelijk is voor het buitengebied in Beemte Broekland. Het is belangrijk om die contacten te behouden en zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Natuurlijk hebben we als fractie ook nog regelmatig contact en kan ik misschien binnenkort al goed nieuws brengen over één van de dossiers die we als CDA Apeldoorn vorig jaar ter sprake hebben gebracht.

Dus wil je bijblijven, zelfs in de vakanties? Kijk mijn vlog en je weet het.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 64.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.