Vlog #74 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #74

Vlog #74: Een mooi succes deze week. Ik noemde het al even op de socials. Het nieuws mocht bekend worden dat Kinderopvang Klarenbeek mag blijven en de Dalk heeft kunnen kopen. Binnenkort is de overdracht en is de voorziening in het dorp gegarandeerd. En wordt beter. Het heeft wat mails en telefoontjes gekost. Maar democratie werkt. Mede dankzij alle brieven die ook vanuit Klarenbeek aan mij waren gestuurd. Nogmaals bedankt!.

Morgen vergaderen we met de fractie in de Wenumse watermolen. Toevallig stond er deze week in de Stentor dat er veel te doen was over de aanstaande openbare verkoop van het rijksmonument. We gaan luisteren naar betrokkenen.

Maar er gebeurde meer natuurlijk. En ook de komende week is het niet saai. Kijk dit vlog. Nummer 74. Ik had 4 minuten nodig om het er allemaal in te krijgen. Heb je even?

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De ontwikkelingen van BPD over landgoed de Wellen. Ruim op tijd. Het bestemmingsplan moet nog in procedure worden gebracht.

En ik ben druk aan het inlezen over warmtenetten, vollooprisico’s en de financiele consequenties. In Kerschoten wordt een warmtenet ontwikkeld. Donderdag krijgen we de technische details te horen. En er is meer op donderdag. Wil je weten wat? Kijk dit vlog!

Vrijdag zijn we weer op pad met fractie en bestuur. We leiden onze gast, tweede kamerlid Inge van Dijk, rond bij Apeldoornse initiatieven die de kwetsbare mensen ondersteunen.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 4 minuten dit keer mijn politieke week over Apeldoorn. Deel 74.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.