Vlog #77 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #77

Vlog #77: Herfstvakantie! Heb jij ook genoten. De hele regio was rustiger. En toch niet. Want in de gemeente Apeldoorn en ver daarbuiten, was de wereld in rep en roer. Vreselijk om te zien hoe de waarheid als eerste sneuvelt en hoe moeilijk het is om daar dan toch de juiste woorden voor te kunnen vinden.

Ik hou mijn hart vast in de komende campagnetijd. Dit kan en mag geen onderwerp worden waarop de verkiezingen worden uitgemaakt. Daarom was ik blij met de nuances van mijn ‘gast-blogger’ van gisteren. Henri Bontenbal gaf woorden aan de mening van het CDA over de situatie. Op de enige juiste manier. Je leest het hier terug.

En ik ben druk bezig met de begroting en de volgende PMA. In mijn vlog zie je hoe.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Het warmtenet. Alweer? Ja, alweer. Het gaat ook echt over veel geld en een langdurige ontwikkeling. Kerschoten heeft dan wel de eerstvolgende aansluitmogelijkheid, maar meer dan 60.000 huizen moeten in Apeldoorn worden voorzien van duurzame warmte. Een besluit moet weloverwogen worden genomen.

Het was onrustig in Apeldoorn. Een vreselijke en fatale schietpartij in Orden en Hoenderloo was ook al aan de beurt. Auto’s in de brand en ook hier werd geschoten. Terwijl in Beekbergen de gemoederen nog niet zijn bedaard. Reden te meer voor het CDA Apeldoorn om veiligheid hoog op de agenda te houden.

De markthal krijgt vorm. Ook al een dossier waar lang niet iedereen het over eens is. Voorlopig moest de markt verkassen. De ondernemers zijn daar lang niet allemaal blij mee.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 77.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.