Vlog #89 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #89

Vlog #89: Een bijzondere week. Met pieken en dalen. Ik leg je in dit vlog natuurlijk uit waarom. Maar de eerste week was gelijk raak in politiek Apeldoorn. Aangeslingerd door een artikel in de Stentor was er een gesprek van de dag op dinsdag.

Maar natuurlijk was er ook veel handenschudden op vele nieuwjaarsbijeenkomsten. Met mooie toespraken en ambities van anderen voor 2024. Als we dat allemaal realiseren wordt het een prachtig jaar!

Door het spoeddebat op donderdag moest er in de agenda geschoven worden. Dat betekende dat mijn vervolgdebat over de voortgang van de energietransitie wat opschuift. Ik moet me dus voor een derde keer voorbereiden met wat er gelukkig al ligt. Zo kan het dus gaan in de politiek. En ik vertel je in het vlog alles.

Zo blijf je ook deze nu weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Vertrouwen. Als je niet alles vertelt, omdat je vermoed dat het niet nodig is dan kan het dus zijn dan anderen daar wat van vinden. Ondanks dat het waarschijnlijk niet bewust zo is gelopen heeft het college een lastige week achter de rug. De raad ook. Luister en kijk mee.

In de voorbereiding voor een gesprek over Zero Emissie in Apeldoorn centrum sprak ik met de Bedrijvenkring Apeldoorn, met het Centrummanagement en diverse ondernemers. Het is niet zomaar klaar. Er waren zorgen. En ondanks dat ik vind dat het leefklimaat in het centrum op termijn beter kan en moet, is het nodig deze zorgen op te lossen. We starten met de ondernemers een werkgroep om de implementatie vanaf 2025 in goede banen te leiden.

En voor volgende week is er nog ruimte! Wil je in gesprek, heb je wat op je hart? Kom gerust met jouw wensen voor 2024. Wat moet er beter in Apeldoorn? Wat mis je op dit moment? Laat het me weten. Of ga met me in gesprek.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 88.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.