Vlog #88 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #88

Vlog #88: In de eerste van het jaar ga ik gelijk al weer over de grens heen… Ruim meer dan drie minuten dit keer. Maar het jaar begint ook met veel bijeenkomsten, recepties én we starten weer met de politieke vergaderingen.

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat dit jaar alles brengt wat je nodig hebt. En dat je het fijn hebt gehad tijdens de jaarwisseling. Met familie of vrienden. In mijn blog ‘Het verhaal voor 2024’ schreef ik al waar ik me graag hard voor wil maken in dit nieuwe jaar. Samen met onze fijne CDA Apeldoorn fractie. En dat zijn slechts de meest belangrijke zaken.

We hadden deze week de nieuwjaarsborrel in ‘het Achterom’. Veel meer mensen waren aanwezig dan we verwacht hadden. Super om te zien dat zoveel mensen met ons het glas willen heffen. Leden, belangstellenden en politieke collega’s. Het aantal recepties dat nog voor ons ligt is ook nog groot! Maar ik zal je er verslag van doen.

Zo blijf je ook deze nu weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Identiteitsfraude. Iemand gaf zich uit voor een andere “Hans van Gerrevink”. Natuurlijk kunnen er twee mensen zijn die zo heetten. Maar in dit geval bleek dat niet zo te zijn. Gelukkig kon ik het samen met de Stentor snel oplossen. Het blijft een vreemde gewaarwording om je naam te zien bij iets wat je niet zelf hebt geschreven.

Ik bereid me voor op twee onderwerpen in de politieke markt. Belangrijke onderwerpen die me aan het hart gaan. Energie en ondernemen. Natuurlijk zoek ik contact met de betrokkenen. Benieuwd hoe de politieke discussie zal gaan verlopen.

En maar liefst zes nieuwjaarsrecepties deze week. Die moet ik allemaal in de agenda zien te passen. Ik hoop dat ik ze allemaal bij kan wonen om elkaar de hand te schudden. Al is het maar voor even. Misschien kom ik jou daar ook wel tegen? En anders weer in de volgende vlog.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 88.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.