Vlog #90 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #90

Vlog #90: Wat een rust. Dat ben ik eigenlijk niet meer gewend. Maar ook wel weer lekker. Zo kom je namelijk aan andere dingen toe. Die ook belangrijk zijn. Ik vertel er van alles over in deze ook niet-zo-politieke vlog.

Als je ziet wat er in de titel staat: ‘na de treurnis’ gaat het gelukkig niet om mijn treurnis. Ik ben altijd positief gestemd. Maar wel om de treurnis in de laatste raadsvergadering. Over hoe dat zat schreef ik een blog die je moet hebben gelezen.

Maar ondanks de rust, was de week niet minder interessant. Want ik kan er makkelijk 3 minuten over volmaken. Dus ook deze week weer en complete vlog over de gemeente Apeldoorn en het CDA Apeldoorn.

Zo blijf je ook deze nu weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De raadsvergadering van komende week. Welke onderwerpen staan daar centraal. En wat hadden we afgelopen week in de PMA?

En hoe kunnen we als CDA Apeldoorn bijdragen aan Europa? Woensdag hebben we in een extra ALV van de vereniging de mogelijkheid bij te dragen aan het Europese programma en de kandidatenlijst. Wat denk jij eigenlijk van Europa?

En volgende week is er een “In gesprek met de Raad”. Over een mooi onderwerp. Kijk mee om te weten wat dat is.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 90.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.