Vlog #91 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #91

Vlog #91: We zitten er weer lekker in deze week. Prive en politiek zijn de avonden weer gevuld. En dat is fijn. Weer een beetje ritme. En er spelen ook genoeg dingen in Apeldoorn en ver daarbuiten. Europa bijvoorbeeld! Heb je daar wel eens over nagedacht?

De dikke ‘HELAAS’ hier heeft te maken met het volgende weekend. Wil je weten wat? Kijk dan even mee in iets meer dan 3 minuutjes.

En de extra ledenvergadering van het CDA Apeldoorn afgelopen week was zeer succesvol. Boven verwachting veel amendementen werden voor het Europees verkiezingsprogramma gemaakt. Wil je precies weten hoeveel kijk dan even mee.

Zo blijf je ook deze vlog weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De afgelopen raadsvergadering, waarin onze Martin Fransen een groot succes behaalde met een zeer belangrijk amendement van het CDA Apeldoorn. We hebben echt wat bereikt in de raad om ons voor te bereiden op de komende jaren. Wil je weten waarbij? Kijk even mee.

En ik las me in in een zeer complex dossier wat al jarenlang sleept in Apeldoorn. Bewoners en ondernemers van de Sprengenweg willen dat de weg wordt aangepakt. Veiliger wordt. Maar over het hoe en in welk tempo verschillen de meningen nogal. Ik ben blij dat we wat meer achtergrond konden krijgen over de verschillende meningen van inwoners, ondernemers en andere betrokkenen.

En volgende week ein-de-lijk het debat over de voortgang van de energietransitie! Daar hebben we lang op moeten wachten. Dus kom langs of kijk mee op donderdag. En er zijn natuurlijk meer onderwerpen!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 90.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.