Vlog #92 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #92

Vlog #92: Een week vol verrassingen en ontwikkelingen. Ik had het niet zien aankomen. Volgende week kan ik daar meer over vertellen. #cliffhanger ; ). Maar ook deze week was interessant. Ik mocht natuurlijk weer aanschuiven in diverse onderdelen bij de politieke markt. Maar ik had ook een gesprek over een voorstel dat ik probeer te maken voor de sportverenigingen van Apeldoorn. Dat blijkt best moeilijk.

De nieuwe markthal werd officieel geopend door de burgemeester. Al maanden gaat het er over op de socials. Je vindt de markthal iets moois of je gruwelt er van. Alles mag, maar dat het de gemoederen bezig houdt is al bijzonder. Het plein van de stad is steeds meer af. En dat het voor evenementen kan worden gebruikt? Kijk maar eens in dit vlog.

Ik zie je zo wellicht nog op de Loolaan. Moedig jij ook iedereen aan bij de Acht van Apeldoorn? Ik ben er voor support op de Asselronde. Als hardloper ken ik veel deelnemers en wens jullie succes! Maar eerst maak ik dit verhaal voor jullie.

Zo blijf je ook deze vlog weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Veel onderwerpen in de politieke markt. Ik mocht er zelf twee doen, en met een derde uit mijn portefeuille (veiligheid) kon ik meelezen, input geven en contact houden met de ambtelijke dienst.

We hadden maar liefst 2 duo’s met gasten in de fractie. Waarover? Dat vertel ik in deze vlog. En wil je zelf een keer aanschuiven? Wees welkom. Bijna elke maandag zijn we in het oude raadhuis te vinden. Meld je even als je wilt komen.

In de politieke markt maakte ik me nogal druk. Wil je weten waaarover, dan moet je zeker even drie minuten nemen om te kijken. Natuurlijk vertel ik dan ook waar het volgende week om gaat.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 92.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.