Vlog #93 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #93

Vlog #93: Hoe was de week voor jou? Ik vond het best een intensieve week. Er gebeurde van alles en we hadden wat afwezigen in de fractie. Toch moet je elke week weer opnieuw voorbereid zijn. Wil je weten waarop? Kijk dan even dit vlog.

Vorige week reed ik mee met één van de mooiste evenementen in Apeldoorn. De midwintermarathon. Zelf liep ik een keer niet mee, blessures dwongen me op de fiets. Maar wat een mooi evenement blijft dit toch. Een weekend lang sportief feest in Apeldoorn, met als indrukwekkende afsluiter een supersnelle acht van Apeldoorn door Richard Douma onder de 23 minuten!

Politiek gebeurde er weer van alles. Mocht je eens willen meekijken, dan kan dat ook op de website van de gemeente Apeldoorn, daar staan ook alle raadsbrieven, moties en amendementen en de schriftelijke vragen die we stellen aan het college. Maar gemakkelijk is ook in 3 minuten deze vlog kijken…

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De voorbereiding voor een berg aan onderwerpen die op de politieke markt moet worden behandeld. En met ziekte is het voor andere fractieleden de schouders er onder.

Ik was in Orpheus en werd verrast door een jongerenraad die iets moois presteert. Wil je weten wat? Kijk dan even dit vlog. En er volgt nog meer van de jongerenraad!

Ik was iets te enthousiast in de PMA die ging over digitalisering en ethiek. In mijn blog van afgelopen week kun je deze te politieke bijdrage terugzien.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 93.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.