Vlog #94 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #94

Vlog #94: Een gastvlog?! Je zal wel denken. Hoe dan? Maar de oplettende volger heeft al gezien deze week dat ik geveld werd door de griep. En niet zo’n beetje ook. Een echte mannengriep… ; ).

En omdat ik jullie niet wilde opzadelen met mijn snotterige griepgezicht heb ik de “AI” versie van Henri Bontenbal gevraagd mijn weekverhaal voor te dragen.

Ik vond dat wel passen bij het pas gevoerde debat over ethiek en digitalisering. Is dit bijvoorbeeld niet gevaarlijk? Deze creatieve uitspatting is natuurlijk snel doorgeprikt, maar het klonen van een stem of het creëren van een digitale tweeling is zomaar geregeld. Ook vanaf de bank op zondagmiddag.

Maar goed. Wat langzamer uitgesproken dan normaal (en dus 4 minuten) geef ik je toch zicht op wat er deze week gebeurde in politiek Apeldoorn. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een herverdeling in de fractie. Want met de installatie van Myrthe Kuiper hebben we natuurlijk andere mogelijkheden om de woordvoering onder elkaar te verdelen.

Het bezoek van de jongerenraad aan herinneringscentrum het Apeldoornsche Bosch. Met een rondleiding in het herinneringscentrum zelf. Wat had ik daar graag bijgeweest.

En de raadsvergadering afgelopen donderdag. Waarin we enkele zaken nadrukkelijk ondersteunden en hier en daar wat vragen stelden over de moties die werden ingediend. Wil je weten welke? Kijk dit vlog.

Volgende week is het vakantie. Dan kan ik even rustig uitzieken. Natuurlijk ben ik dan wel weer in staat mijn eigen vlog te presenteren. Geniet van jouw vakantie en de rust.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 94.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.