Vlog #96 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #96

Vlog #96: Het was een bijzondere start zo direct na de vakanties. Maandag werd in Den Haag het rapport ‘Blind voor mens en recht‘ gepresenteerd. Werkelijk iedereen heeft niet op zitten letten. Schokkend om de conclusies te lezen. En het kan schijnbaar zo weer gebeuren. Laten we er ook in Apeldoorn van leren.

Ik zag deze week namelijk dat het vertrouwen tussen overheid en inwoners ook hier niet overal op orde is. De gemeente lijkt altijd met 1-0 achter te staan als dat gebeurt. Dus ik vind het nog belangrijker continu en elke week met mensen uit Apeldoorn in gesprek te gaan.

En ook de komende week wordt er herdacht. Waar? Kijk mee in dit blog.

We zijn dus weer begonnen en sinds kort ook met ‘PMA’s Plus’. Wil je weten wat dat is? Kijk dan even op de CDA Apeldoorn website. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De fractievergadering. Na een welverdiende week vakantie, starten we ook daar natuurlijk weer op. En we hadden bezoek van het bestuur. Over hoe we vinden dat het gaat. Stukje evaluatie is altijd belangrijk.

Ik was bij een informatieavond over de brandweer. Druk bezocht en druk bediscussieerd. Je kunt er wat van vinden en het gesprek aangaan. Maar toch. Wat gebeurde er? Kijk mee!

Op donderdag mocht in in debat. Over een sociaal onderwerp. Mooi om ook daar wat aan te kunnen bijdragen. Ik stelde goede vragen kreeg ik als compliment. Waarover? Kijk dit vlog!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 96.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.