Vlog #95 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #95

Vlog #95: Het was me wat afgelopen week. Jullie allemaal aan het uitrusten zag ik op al jullie socials, ik nog steeds herstellende van een weekje ziek zijn. Maar mooi dat we in elk geval allemaal zijn uitgerust. Zeker in een week waarin reces betekent dat de politiek eigenlijk ook gewoon door gaat.

Dank voor jullie reacties op mijn ‘gastblog’. Een aantal van jullie vroeg of Henri Bontenbal dit wel goed vond. Maar natuurlijk had ik hem persoonlijk even toestemming gevraagd. Wel zo netjes…

In een week waarin we uitrusten, staan we ook stil bij herdenken. Vandaag bijvoorbeeld. Weet je waar het standbeeld van ‘de Dokwerker’ voor staat? De februari-staking. Een bekende opstand uit 1941. Maar ook al 2 jaar oorlog in Oekraïne. Wie had dat kunnen denken?

Maar goed. Ook in vakantietijd geef ik je toch zicht op wat er deze week gebeurde in politiek Apeldoorn in reces. Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

De voorbereidingen voor de PMA en de PMA Plus op donderdag. Ik mag voor het eerst meepraten en vooral -luisteren in een presentatie over de kadernota Maatschappelijke Ontwikkeling.

Maar ook luister ik naar hoe raad, gemeente en haar werknemers op hun best kunnen samenwerken. Ik verheug me er op.

De avonden zijn ook al weer goed gevuld. Dinsdag is voor een onderwerp over de nieuwe brandweerkazerne. Waar moet die naar toe rijden vanaf de nieuwe locatie bij een Prio 1 melding? Kijk dit vlog.

En woensdag mag ik in gesprek met de veel van de belangrijkste onderdelen in onze samenleving. Zonder zou wel heel saai zijn. Wil je weten wat ik woensdag doe? Kijk dit vlog!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 95.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.