Vlog #97 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #97

Vlog #97: Dit was weer zo’n heerlijk volle week. Waarin ik ook gelijk weer net even iets meer dan 3 minuten nodig heb. En dan heb ik nog niet alles verteld.

Het mooie van deze week was dat alles samenkwam. Ik merkte dat mijn duurzaamheidswerk in mijn eerste baan, mijn maatschappelijke betrokkenheid en mijn politieke activiteiten samen komen in ‘Impact maken’. Dat was ook de boodschap van Jan Rotmans afgelopen donderdag, waar hij mij mee wegstuurde. Hoe mooi kun je het samenvatten!

En ik was veel in gesprek met ondernemers op het Caterplein. Nog niet ‘vlog-waardig’, maar ze maken zich zorgen over de toekomst. Ik ben en blijf met ze in gesprek. Maar ook met de wethouder en de ambtenaar van dienst.

Deze week wordt ook weer zo’n mooie. Ik ga naar Den Haag. Wil je weten waarom? Kijk dan deze vlog.

Deze week gaat het dus over

Een road-trip, een soort schoolreis. Waarbij als ik het goed heb begrepen Bart van den Brink – oud CDA tweede kamerlid – ons opvangt bij de tweede kamer.

Hoe pak je nu het vervolg van het proces in Beemte Broekland aan. Hoe kom je tot een gebiedsvisie en neem je inwoners, raad en juristen mee?

Vorige week was ik al bij een informatieavond over de brandweer? Deze week krijgt dat een vervolg als inwoners vanuit de omgeving van de kazerne in gesprek gaan met de raad.

Ik ga langs bij het energiepunt. Wat ik daar aan de paslaan ga doen? Kijk even mee, dan weet je het!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 96.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.