Vlog #98 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #98

Vlog #98: Een pittige week. Ik heb ook weer veel meer dan die drie minuten nodig… Ik beloof het beter te doen, maar er is ook zoveel aan de hand in Apeldoorn! En een verrassing in de laatste seconden. Hou 27 maart vast vrij.

Het was een week van de raadsvergadering. Dat scheelt mij altijd veel leeswerk. Immers, dan heb je alles al eerder gelezen en behandeld. Maar dan toch nog zo’n volle week. Hoe dat kan? Kijk dit vlog!

Ik was op ‘schoolreis’. Ik had er zelfs speciaal een dag voor vrij genomen. Wil je weten met wie? Kijk dit vlog!

Deze week wordt ook weer zo’n mooie. Want we hebben inwoners van Apeldoorn op bezoek tijdens ‘Burgers en Frietjes‘. Kom je ook?

Deze week gaat het dus over

Contacten met ondernemers die mogelijk gedupeerd worden door de vestiging van asielzoekers in Fletcher Hotel Victoria in Hoenderloo. Wij stelden tijdens de behandeling van het agendapunt in de raad de vragen die deze ondernemer heeft.

En ik was in Den Haag. Wat leuk om op pad te zijn met jongeren van 14 tot 22 jaar. Bij BZK, maar ook bij de Tweede Kamer, waar het komen en gaan van bezoekers was. Wat we zagen? Kijk dit vlog…

Ik luisterde naar inwoners met een stevige mening over de nieuwe brandweerkazerne. Wat ze te melden hadden? Kijk gerust even mee.

En kom naar onze thema-avond op 27 maart over ‘Onderwijs & Ondermijning’. Een prachtig programma, gratis toegang voor iedereen en een borrel na! Tot dan.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 96.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.