Vlog #102 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #102

Vlog #102: De week stroomde vol met afspraken en voorbereidingen voor de komende debatten. En ik was op weg naar een topweekend! Wil je weten wat? Lees dan door en kijk dit vlog.

Ik schrijf dit in de stad van Henri Bontenbal. Rotterdam, waar meer dan 1 miljoen mensen op de been zijn om de Marathon van Rotterdam te bekijken. Wat een event! Ik ben de grootste fan van mijn vrouw die ook meeloopt.

Maar de politiek gaat altijd door. Ook al is niet alles politiek. Dus een vlog dat de week weergeeft en de agenda voor de volgende. Ik had ruim 3 minuten nodig. Maar het is hartstikke interessant. Kijk mee.

Deze week gaat het dus over

Subjectieve veiligheid. Wat is dat nu eigenlijk. En hoe veilig voel jij je in Apeldoorn? Ik mocht het debat voeren dat door het CDA Apeldoorn was voorbereid en een lange aanloop kende. Met gesprekken met alle doelgroepen. Die er ook bij waren. Gaaf om te doen. Luister maar.

Ik had gesprekken ter voorbereiding. Ook op het debat over de brandweerkazerne. Want door de lokatie gaat het westelijk deel van Apeldoorn er wat op achteruit. Wat vinden ze daar nu zelf van? We spraken met de wijkraden Berg en Bos en de Sprengen.

En volgende week weer een paar grote debatten. Over verkeersveiligheid bijvoorbeeld. Inwoners gaven aan welke punten ze gevaarlijk vonden in de stad. Wat kunnen we in de komende jaren beter maken. Heb jij suggesties?

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 102.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.