Vlog #101 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #101

Vlog #101: Na het feest van Pasen dacht ik een rustige week te hebben. Maar dat werd achteraf toch anders!

En bijzonder, ik mocht redelijk spontaan op stap met mijn 2 kinderen. Na 12 jaar niet meer in Oostenrijk te zijn geweest reden we voor 2 daagjes (electrisch) heen-en-weer. Bijzondere momenten om te koesteren.

Dus ook een vlog vanuit Oostenrijk. Met een prachtige achtergrond. Kijk je mee? Dan ben je in 3 minuten weer bijgepraat.

Deze week gaat het dus over

Een interpellatie-debat. Wat is dat nou precies. Waarom gebruikt een politieke partij dat en waar over ging het dan? Kijk even mee…

AVV Columbia, de club waar mijn vader nog in het eerste keepte en ik mijn pupillenjaren doorbracht wilde graag samen met de gemeente een Sporthal bouwen. Ter vervanging van de huidige Sporthal Zuid. Echt nodig. Maar de gesprekken staakten. Hoe het afliep zie je hier.

En volgende week weer de week van veiligheid. Over de ontwikkeling van de nieuwe brandweerkazerne (nee, niet over de route dit keer). Maar ook over jouw gevoel van veiligheid. Subjectieve veiligheid heet dat. Wat kunnen we daar aan doen. Een thema wat ik heel belangrijk vind. Jij vast ook. Laat je horen!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 101.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.