Vlog #103 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #103

Vlog #103: Ik begin met een excuus. Sorry. Niet omdat ik nu per sé iets verkeerds heb gedaan, maar omdat ik weer eens te veel tijd nodig had. De week was vol. Interessant ook. Maar dan wil ik jullie ook meenemen in alles. Heb je dus meer dan 4 minuten voor mij?

Ik was gelukkig weer gewoon in ons eigen Apeldoorn tijdens het maken van deze vlog. En de afgelopen week was er ook veel te beleven. En waren we het ook niet altijd eens met elkaar. Lees mijn blog maar eens of kijk naar de website van het CDA Apeldoorn.

Maar de politiek gaat altijd door. Ook al is niet alles politiek. Dus een vlog dat de week weergeeft en de agenda voor de volgende. Ik had veel meer dan 3 minuten nodig. Maar het is hartstikke interessant. Kijk mee.

Deze week gaat het dus over

Verkeersveiligheid. Er was een onderzoek van de rekenkamer. Er was een actieplan verkeersveiligheid, maar dat kwam eigenlijk veel te laat. En er was een idee over een spaarpaal. Al is dat niet helemaal aan de orde gekomen helaas. Kijk mee wat ik daarvan vond.

De jongerenraad rondde af voor dit jaar met haar 10-punten plan. Ik heb ze zien werken aan dit plan. Zien stemmen, zien pitchen. Het was zo leuk om dit met ze te mogen doen. In alle opzichten. Gefeliciteerd met dit resultaat.

En de raadsvergadering over maatschappelijk vastgoed. Niet iedereen was het met mijn blog eens hoor. Had een ander beeld. Was niet zo trots als ik. Maar goed in het debat hoeft dat ook niet. Kijk in elk geval wat jij hier van vindt.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 4 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 103.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.