Vlog #104 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #104

Vlog #104: 2 jaar lang elke week een vlog! Een vlog-verjaardag. Dat moet gevierd worden. En waar kon dat beter dan in de Prinsennacht en Koningsdag van de Gemeente Apeldoorn. Je kunt het nog goed terughoren in mijn verloren stem…

De week was volgepland. Zo vol zelfs dat ik wat door elkaar haalde, te laat was en wat moest laten gaan. Wat? Kijk zelf maar mee.

En ik mocht het weer over mijn favoriete thema Veiligheid hebben in de politieke markt. Kijk maar hoe dat afliep.

Deze week gaat het dus over

De stijging van de huurprijzen in de sociale woningen van de corporaties in Apeldoorn. Zorgelijk omdat alle prijzen stijgen en dit mogelijk van invloed is op de bestaanszekerheid. We luisterden naar de huurdersvertegenwoordiging.

Ik was bij een indrukwekkende herdenking. Kijk mee, voor mij was dit verhaal tot voorkort niet bekend. Altijd goed om te blijven bijleren over onze historie. Of die nu fijn of minder fijn is om over na te denken.

En de politieke markt over veiligheid en de voortgang. Ken jij het nieuwe woord ‘Handhavingshappigheid’ al? Voor mij was het nieuw en hoeft het ook niet mee in de nieuwe van Dale. Kijk maar om te weten waar dit over gaat.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 104.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.