Vlog #106 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #106

Vlog #106: Het zit er op, de vakantie is voorbij. Wij – mijn vrouw en ik – hebben genoten van de dagen en deden nuttige en leuke dingen. Misschien ben jij ook wel naar het Maaiveld festival geweest? Of keek je naar het debacle met het Songfestival. Dat krijgt vast nog een staartje. .

Ondertussen kunnen wij ons voorbereiden op het volgende Europese evenement. Niet het EK voetbal maar de Europese verkiezingen op 6 juni. Echt belangrijk om ook daar je stem uit te brengen.

En kijk en luister dus wat ik deze week weer aan je te vertellen heb!

Deze week gaat het dus over

Geld! In 2026 moet de gemeente Apeldoorn minder geld uitgeven. Dat doen ze door een lange lijst met voorstellen aan te leveren en een keuze te bieden aan de raad. Maar vooral ook aan jou. Want ook jij mag er wat vinden. Kom en ga het gesprek met ons aan. Op 18 of 25 mei op de markt in Apeldoorn!

Ik mag wat vinden over de ballaststenen die vorig jaar zomer ineens in een wijk lagen terwijl dat niet mocht. Wat zegt de gemeente daar over? En wat vinden bewoners. Ik wil vooral dat het niet meer voorkomt in de toekomst.

En verder kijk ik naar twee sessies die kennis moeten opleveren. Over erfgoed in Apeldoorn en over de financiering van het vastgoed voor het onderwijs. Net nu het integraal huisvestingsplan af is.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 106.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.