Vlog #105 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #105

Vlog #105: In het hart van de mei-vakantie. Dus veel vrije avonden. Is dat dan saai? Nee hoor, want ook in deze week was er voldoende te doen in de gemeente Apeldoorn. Lees de krant, volg de socials, kijk om je heen… En kijk dit vlog. Want ik praat je bij over alles wat er deze week gebeurde.

Ik was onder de indruk van de herdenking en de stilte op de Dam in Amsterdam. Letterlijk. Nog nooit heb ik het daar – behalve in de Corona periode – zo leeg gezien. Ik hoop dat het weer daar debet aan was en dat het volgend jaar gewoon weer stampvol staat.

Kijk mee naar de andere onderwerpen die ik belangrijk vond om te benoemen!

Deze week gaat het dus over

Een tijdelijke brug! Als je daar nog niet over hebt gehoord moet je zeker even kijken. Een geldverslindend project van de coalitie in Apeldoorn. Maar ook dat is mogelijk in de democratie.

Maar ook de bezuinigingen voor 2026 staan in de belangstelling. Het college doet een voorstel. Wij mogen er wat van vinden. Maar ook jij mag er wat vinden. Kom en ga het gesprek met ons aan. Dat kan overal in Apeldoorn, maar ook in een fractievergadering hoor!

En de bouw van een nieuwe woonwijk deed de wenkbrauwen fronsen van de commissie ruimtelijke kwaliteit. Wij zijn voor – als we ook de binnenstad afmaken – er kunnen voorlopig niet voldoende woningen worden gebouwd. Dus deze ontwikkeling in welke vorm is nodig. Wel is er een belangrijk aandachtspunt. Kijk maar om te weten wat dat is…

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 105.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.